Ελληνική Κουζίνα
Οι Σεφ μας
Εστιατόριο ΟΚΤΟ
Οδηγίες
Κάντε κράτηση
Ειδικές εκδηλώσεις
Φρέσκα & εποχιακά Ελληνικά προϊόντα
Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, το ΟΚΤΟ προσφέρει πρωινό, brunch και δείπνο χρησιμοποιώντας ελληνικά φρέσκα και εποχιακά προϊόντα. Σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα & το ηλιοβασίλεμα, το ΟΚΤΟ υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.
Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους είτε σε ένα από τα μπαλκόνια μας είτε στην παραδοσιακή πλατεία του χωριού Τρυπητή.
NIKOS CHATZIPANTELIDIS
Chef
Chef ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
JISUN SUNG
Pastry Chef
Pastry Chef JISUN SUNG
Η ζαχαροπλαστική της Σεφ Jisun, εκλεπτυσμένη και ελαφριά, είναι εμποτισμένη με την ιστορία, τα συναισθήματα και το πάθος της.
Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα καλύτερα εστιατόρια με αστέρια Michelin στο Παρίσι και στα 100 καλύτερα παγκοσμίως!
και την επιρροή του νησιού της Μήλου!
Η σεφ Jisun σας εισάγει στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής της στο ΟΚΤΟ !
Με βαση την ελληνικη διατροφικη παραδοση
Δουλεύοντας σε κουζίνες υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο, και οι δύο σεφ απέκτησαν μεγάλη εμπειρία μεταξύ διαφορετικών διατροφικών πολιτισμών.
Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά από όλη τη χώρα, δημιουργούν ένα αναβαθμισμένο μενού βασισμένο στην ελληνική διατροφική παράδοση με ακόμα πιο μεσογειακή προσέγγιση.
Ελληνική Κουζίνα
Το πιατο ημερας
Ας συνδεθουμε
Κάντε μας like
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας.
Ακολουθήστε
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας.
Tripadvisor
Tripadvisor
Το εστιατόριο ΟΚΤΟ έχει βαθμολογηθεί με 4.5 αστέρια στο tripadvisor